Director Web
   Cautare cuvinte cheie / titlu:

Paratrăsnet leader
Amann - ate de cusut, brodat si ate speciale pentru uz casnic si industrial | Imbracaminte 0 credite
Amann este unul din leader-ii mondiali in producerea atelor de cusut si brodat, pentru uz personal sau uz industrial. Componenta lor din bumbac, vascoza, kevlar, poliester, microfibre este recomandata in industria textila, industria auto, sau in sectoare precum mercerie, incaltaminte.

DIEGO - mocheta, covoare, PVC, parchet, perdele | Alte marfuri 0 credite
ntreaga reţea comercială cuprinde aproape osută de magazine din care douăsprezece situate pe teritoriul Romniei, numărul acestora fiind n creştere continuă. Volumul vnzărilor face ca n prezent suntem leaderi de piaţă n materie de: Mochetă PVC (Flextone) Podea laminată (Wood Step) Covoare Perdele

Paratrasnet | Electrice echipamente 0 credite
Delta Technology este specializata in protectia contra fulger şi oferă o gamă completă de paratrasnet LEADER şi parafulger

Cursuri deschise, programe training si team building | Consultanta, Intermedieri 0 credite
Cursuri deschise: tehnici de prezentare, leadership, tehnici de negociere, vanzari, manager proiecte, managementul resurselor umane, formator, comunicare, parenting, dezvoltare personala, team building, inteligenta emotionala, cursuri acreditate, diploma de absolvire.

Management consultancy | Servicii 0 credite
Misiunea noastra este aceea de a ajuta managementul organizatiilor sa inteleaga imaginea globala a starii sanatatii business-ului pe care il conduc. Totodata, punem la dispozitia managementului instrumente customizate necesare atingerii obiectivelor dorite de actionari. Evaluam faptele, intelegem situatiile, deducem consecintele si ilustram solutiile, pe baza unor solide rationalitati. Masuram succesul nostru folosind ca unitate de masura succesul clientilor nostri. Toti consultantii nostri sunt ...

Work finder | ----------- 0 credite
"Workfinder este un web site de recrutare online al carui obiectiv este optimizarea procesului de selectie al personalului pentru firme si gasirea unui loc de munca pentru candidati. Ideea de a lansa site-ul se naste din experienta si know how-ul acumulate pe parcursul anilor in domeniul Resurselor Umane. Pentru a va oferi cele mai bune servicii, Workfinder utilizeaza o tehnologie inovatoare furnizata de un partener prestigios, Altamira, leader in Italia in creeare de software HRM. "

Schultz Consulting - formam Caractere | Consultanta, Intermedieri 0 credite
Schultz Consulting ofera cursuri autorizate de manager de proiect, formator, leadership, management, manager resurse umane, comunicare, expert achizitii publice, asistent relatii publice, interculturalitate, managementul diversivitatii.

Cursuri de dezvoltare personala CNFPA si ITOL | Training 0 credite
Pagina de promovare a programelor de dezvoltarea unor abilitati cum ar fi: leadership, vanzari si marketing, finante pentru nonfinantisti, abilitati de influentare si negociere, management, sustinute de EVOLUTIV Consultants Network.

Firme de curatenie | Servicii Curatenie 0 credite
Firme de curatenie. Serviciile de curatenie oferite de Clean Leader sunt: curatenie de intretinere, curatenie post constructor, curatenie generala, spalare mocheta, curatare tapiterie mobilier, intretinere si curatare tapiterii din piele, spalare fatade, curatenie industriala, maturare mecanizata interior, curatarea pardoselilor cu echipamente de spalat aspirat impinse si cu post de conducere, tratamente pentru pardoseli decapare, impregnare, polishare si aplicare de protectii.

Viega termo-sanitare Germania | ----------- 0 credite
Suntem importatori de instalatii termo-sanitare al leaderului european Viega din Germania si va putem furniza instalatii termo-sanitare de inalta calitate la un pret corect.

Google
 

inapoi 2i=paratrăsnet leader inainte
inscrie pagina web | contact


copyright director web goro.ro 2007